Skulptur Workshop. Fantastiska drakar

Skulptur Workshop med tre tillfällen. Fantastiska drakar

Vill du tillsammans med ditt barn prova dig fram i skulptering och skapa fantastiska, sagolika drakar i modellera? På vår skulptur workshop kommer du att jobba med tredimensionell skulptur i kombination med dekorationsmaterial och akrylfärg.

Upplägg

Workshopen består av tre tillfällen som hålls på lördagar och varar i två timmar.
Läraren ger en inblick in i hur man gör en skiss, skapar ramverket, bas och tredimensionell skulptur. Du kommer också dekorera och måla din skulptur, skapa komposition med naturmaterial på skulpturens bas.

Förkunskaper

Kursen vänder sig till vuxna och barn från 9 år. Inga förkunskaper krävs.

Lärare

Lena Foroutan är legitimerad lärare i estetisk kommunikation, bild och bildteori. Lena är också aktiv konstnär och arbetar huvudsakligen med teckning och måleri. Hon har även erfarenhet av att jobba som bokillustratör.

Material

Allt material ingår i deltagaravgiften.

Plats och tid
Lördagar den 03,10,17  oktober, kl.15.00-17.00. Amiralitetsgatan 19 A, Göteborg