Skulptur Workshop. Fantastiska drakar

Skulptur Workshop med två tillfällen. Fantastiska drakar

Vill du tillsammans med ditt barn prova dig fram i skulptering och skapa fantastiska, sagolika drakar i modellera? På vår skulptur workshop kommer du att jobba med tredimensionell skulptur i kombination med dekorationsmaterial och akrylfärg.

Upplägg

Workshopen består av två tillfällen som hålls på onsdag 28/6,  fredag 30/6 och varar i två timmar.
Läraren ger en inblick in i hur man gör en skiss, skapar ramverket och tredimensionell skulptur. Du kommer också dekorera och måla din skulptur, skapa komposition med dekorationsmaterial på skulpturens bas.

Förkunskaper

Kursen vänder sig till vuxna och barn från 8 år. Inga förkunskaper krävs.

Lärare

Lena Foroutan är legitimerad lärare i estetisk kommunikation, bild och bildteori. Lena är också aktiv konstnär och arbetar huvudsakligen med teckning och måleri. Hon har även erfarenhet av att jobba som bokillustratör.

Material

Allt material ingår i deltagaravgiften. Vi bjuder på fika och snacks

Plats och tid
Onsdag 28/6 och fredag 30/6  kl.17.30-19.30. Amiralitetsgatan 19 A, Göteborg

Anmäl till kursen

Anmäl dig till kursen genom att fylla i kontaktformuläret nedan.