Workshop: Längtan till havet.

Workshop: Längtan till havet. Lär dig att måla havet i akrylteknik på dukpannå.

Vill du lära dig nya tekniker inom konst och få en professionell och inspirerande undervisning? Då är du välkommen till vår workshop den 13 juni kl.16.00- 18.30.

På den här workshopen får du öva dig i att måla färgstarka, realistiska havsmotiv i akrylteknik. Den kreativa och avkopplande processen kommer att väcka fantastiska upplevelser och hjälpa dig att hitta nya vänner med intressen för konst.
 
Upplägg
-Du får en kort genomgång i hur man gör en skiss, skapar djup och perspektiv i en bild samt i hur man blandar färg. Du kommer att lära dig att skapa valörer, ljus och skuggor i akryltekniken.
 
-Den praktiska delen omfattar två timmar och 30 minuter.
 
-Vi kommer att ha en kvarts rast för kaffe och snacks. 

Förkunskaper

Kursen vänder sig till vuxna och barn från 9 år. Inga förkunskaper krävs.

Lärare

Lena Foroutan är legitimerad lärare i estetisk kommunikation, bild och bildteori. Lena är också aktiv konstnär och arbetar huvudsakligen med teckning och måleri. Hon har även erfarenhet av att jobba som bokillustratör.
 
Zoe Gonzalez har läst konst och bildvetenskap på Göteborgs Universitetet. Zoe behärskar akvarell, akryl och oljateknik. Hon gillar att måla natur i realistisk stil.

Material

Allt material ingår i deltagaravgiften.

Betalning

Deltagaravgiften är 350 kr/ person. Anmäl dig genom att skicka meddelande via frågeformuläret kontakta oss eller mejla till: fine.arts.sverige@gmail.com
 
Vi har ett begränsat antal platser så därför behöver du anmäla dig i förväg genom att swisha 150 kr för att reservera din plats. Resterande, det vill säga 200 kronor, betalas på plats. Anmäl dig senast den 9 juni

Plats och tid

Den 13 juni, kl.16-19.00
Amiralitetsgatan 19 A, Göteborg