Målarkurs för barn 10-13 år. Grupp 5. Söndagar

Kursbeskrivning 

 Innehåll

Här får du som är mellan 10-13 år, möjlighet att utveckla ditt intresse för måleri och lära dig mer om teckning, målartekniker, färg och komposition. Under kursen kommer du att lära dig grunderna i måleri och teckning samt även fördjupa dina kunskaper i skulptur.

Läraren kommer att ge en individuell handledning och teoretisk genomgång anpassad just efter dina behov, färdigheter, intresse och ålder.

Varje lektion kommer att ha följande struktur: föreläsning, övningar, praktiskt arbete och reflektioner.

Lärare

Lena Foroutan är legitimerad lärare i estetisk kommunikation, bild och bildteori. Lena är också aktiv konstnär och arbetar huvudsakligen med teckning och måleri. Hon har även erfarenhet av att jobba som bokillustratör.

Material

Kursmaterial ingår delvis i kursavgiften. Inför kursstart behöver ni dock själva stå för följande material: penslar, akvarellblock i format A3, en plastpalett, akvarellfärg, modellera, blyerts och  suddgummi.

I kursavgiften ingår: färgat papper, akrylfärg, pastell kritor, saxar, lim, dekorationsmaterial och annat material.


Jenny Lilliehöök
Jenny Lilliehöök
Läs mer
Helt fantastisk kurs! Min dotter har gått flera målarkurser men den här klart mest givande. Lena som håller i kursen håller en helt annan nivå än andra barnkurser och utmanar utan att ta bort glädjen.
Sofia
Sofia
Läs mer
Båda våra söner har gått flera terminer på denna kurs nu. Så positiv start på deras lördag. Vill alltid gå oavsett, och kommer hem fulla av självförtroende och glädje. Att vår ene son var bra på att måla har vi alltid vetat, men att kursläraren lyckats plocka fram en sån otrolig talang i vår andre son, har givit honom så mycket. Vi hade ingen aning! Varje utvecklingssamtal satt han och grät när vi kom till Bildämnet. Men nu har han fått alla de verktyg han saknade och har hittar sitt uttryck. Så tacksamma vi är
Maria
Maria
Läs mer
En proffsig introduktion till olika tekniker för konstintresserade barn. Min 10-åring är jättenöjd med kursen! På några få gånger har hon redan lärt sig en massa nytt och fått prova på bl.a. skulptur, teckning, och landskapsmålning.
Föregående
Nästa

Anmäl till kursen

Anmäl dig till kursen genom att fylla i kontaktformuläret nedan.